بقاء باکتریهای اسید لاکتیک پروبیوتیک بر روغن زیتونهای سفره سبز مخمر در طول بسته بندی در کیسه های پلی اتیلن در ۴ و ۲۰ سانتی گراد


در حال بارگذاری
۹ تیر ۱۳۹۹
7 بازدید
خرید

📑 📥 📩دانلود و خرید ترجمه فارسی +متن انگلیسی مقاله(مقاله اصلی )

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⬅️عنوان فارسی مقاله :

بقاء باکتریهای اسید لاکتیک پروبیوتیک بر روغن زیتونهای سفره سبز مخمر در طول بسته بندی در کیسه های پلی اتیلن در ۴ و ۲۰ سانتی گراد

⬅️عنوان انگلیسی مقاله:
Survival of potential probiotic lactic acid bacteria on fermented green
table olives during packaging in polyethylene pouches at 4 and 20

◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️

⬅️مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی word :

✔️وضعیت ترجمه :
انجام شده و آماده دانلود

✔️تعداد صفحات : ۶صفحه در قالب ورد

✔️کیفیت ترجمه :
طلایی

✔️درج تصاویر در فایل ترجمه :

درج نشده

✔️درج نمودارو جداول در فایل ترجمه :

درج نشده

✔️ترجمه عناوین و جداول   :

ندارد

◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️

⬅️مشخصات مقاله انگلیسی pdf

✔️سال انتشار :  ۲۰۱۶

✔️تعداد صفحات مقاله :

۵  صفحه با فرمت pdf

✔️رشته های مرتبط با این مقاله:

زیست شناسی

✔️کلمات کلیدی مقاله :

Keywords:
Table olives
Lactobacillus pentosus
Lactobacillus plantarum
Packaging
Probiotics

✔️رفرنس :             دارد

◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️

⬅️بخشی از ترجمه فارسی :

بقاء باکتریهای اسید لاکتیک انتخاب شده (۱-AB) با پتانسیل پروبیوتیک محیط آزمایشگاهی در طول ذخیره سازی CV بررسی می شود. زیتون سیزهاکلیدیکی قبلاً تحت تخمیر مایع کوبی شده به سبک اسپانیایی قرار می گیرد. بعداز اینکه زیتونهای تخمیری در کیسه های پلی اتیلنی بسته بندی می شوند، با شورآب تازه آماده شده پوشیده می شود و با اسید سیتریک ۲% و اسید آسکورییک ۵/۱% اسیدی می شود و در ۴ و ۲۰ سانتیگراد به مدت ۳۵۷ روز ذخیره می شود.
مهار تیمار بسته بندی بررسی می شود، که عبارتند از زیتونهای از قبل تخمیر شده توسط ۱) ریزاندامگان همزیست بومی (کنترل) ۲) Lacto bacillus 3) Latobacillus plantarum B282 و ۴) هم کششی هر دو سویه های LAB. تحلیل های میکرو بیولوژیکی به موازات تغییرات فیزیکی شیمیایی بر روی زیتونها در مرحله اولیه، میانی و نهایی ذخیره سازی، همچنین ارزیابی حسی در انتهای ذخیره سازی اجرا می شود. بقا سویه های پروبیوتیک توسط روش پالس فیلد ژل الکترو فورزیس (ژل الکترو فوز در میدان ضربانی) PEGE اجرا می شود LAB باعث کاهش ذخیره سازی کلی جهت دستیابی به جمعیت نهایی Ca 3/5 – ۴/۰ log و ۴/۵ – ۵/۰ logCFU/g به ترتیب در ۴ و ۲۰ درجه سانتیگراد می شود. مقادیر PH بین ۹۰/۳ و ۶۱/۴ در طول ذخیره سازی وابسته به شرایط بسته بندی است. تحلیل PFGE آشکار می نماید که L.pentosus B281 و L.plantarum B282، میزان بقاء بالا با بهبود به ترتیب ۱۰۰ و ۹۶% را در ۴c و کمتر از ۲۰% را برای هر دو سویه در ۲۰C نشان می دهد. در نهایت، در عملیات بسته بندی باهم کشت دو سویه، L.pentosus در طول ذخیره سازی در هر دو دما بر L.plantarum چیره می گردد.

◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️

⬅️بخشی از مقاله انگلیسی :

abstract
The survival of selected lactic acid bacteria (LAB) with in vitro probiotic potential was studied during
storage of cv. Halkidiki green olives previously subjected to inoculated Spanish-style fermentation. After
fermentation olives were packed in polyethylene pouches, covered with freshly prepared brine (9%, w/v,
NaCl), acidified with 2‰ (w/v) citric acid and 1.5‰ (w/v) ascorbic acid, and stored at 4 and 20 C for 357
days. Four packing treatments were studied, namely olives previously fermented by (i) the indigenous
microbiota (control); (ii) Lactobacillus pentosus B281; (iii) Lactobacillus plantarum B282; and (iv) a co-
culture of both LAB strains. Microbiological analyses were performed on the olives in parallel with
physicochemical changes (pH, titratable acidity, salt content, aw and colour) at the early (day 1), middle
(day 197) and final stage (day 357) of storage, as well as sensory evaluation at the end of the storage.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.