توزیع منگنز ،منیزیم وسولفور درنوع متفاوت دانه وموقعیت درسنبله گندم


در حال بارگذاری
1 جولای 2020
خرید

📑 📥 📩دانلود و خرید ترجمه فارسی +متن انگلیسی مقاله(مقاله اصلی )

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⬅️عنوان فارسی مقاله :

توزیع منگنز ،منیزیم وسولفور درنوع متفاوت دانه وموقعیت درسنبله گندم

⬅️عنوان انگلیسی مقاله:

Manganese, Magnesium and Sulphur Distribution at Different Grain Type and Position
Within a Spike of Wheat (Triticum aestivum L.)

◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️

⬅️مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی word :

✔️وضعیت ترجمه :
انجام شده و آماده دانلود

✔️تعداد صفحات :
۷صفحه در قالب ورد

✔️کیفیت ترجمه :
طلایی

✔️درج تصاویر در فایل ترجمه :

درج شده

✔️درج نمودارو جداول در فایل ترجمه :

درج شده

✔️ترجمه عناوین و جداول   :

ترکیبی

◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️

⬅️مشخصات مقاله انگلیسی pdf

✔️سال انتشار :
۲۰۱۱

✔️تعداد صفحات مقاله :

۵   صفحه با فرمت pdf

✔️رشته های مرتبط با این مقاله:

زیست شناسی

✔️کلمات کلیدی مقاله :

: Manganese; magnesium; sulphur; spike; spikelet; grain developing; wheat

✔️رفرنس :             دارد

◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️

⬅️بخشی از ترجمه فارسی :

سطوح نسبی غلظت منگنز ،منیزیم وسولفوردرنوع متفاوت دانه وموقعیت در دانه های در حال رشدگندم ارزیابی می شود.سنل های اصلی به سه موقعیت دانه ازجمله مناطق ابتدایی ،میانی وانتهایی تقسیم می شوندودر دو نوع دانه درهرسنبلچه که عبارتنداز پایه (بزرگ)ورأسی(ریز)تقسیم بندی می شوند.این گیاهان دریک دالان پوشیده با تورسیمی تحت شرایط طبیعی رشد داده می شوند.وزن دانه خشک ،سطوح منگنز ،منیزیم وسولفور در ده سنبله لیبل گذاری شده تحلیل می شودکه در۱۴ اُمین و۲۸ اُمین روزبعدازگرده افشانی ودرزمان بلوغ نمونه برداری شدند

◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️

⬅️بخشی از مقاله انگلیسی :
ABSTRACT
The relative levels of manganese, magnesium and sulphur concentration were evaluated at different grain
type and position within developing grains of wheat (Triticum aestivum L. var. PBW-343). Main spikes were
divided into three grain positions included proximal, middle, and distal regions, and further into two grain types
within each spikelet included basal (bold) and apical (small). The plants were grown in a screen covered hall
under otherwise natural conditions. Grain dry weight, manganese, magnesium and sulphur levels were analysed
in ten labelled spikes which sampled at 14th and 28th day after anthesis (DAA), and at maturity. The levels of
manganese, magnesium and sulphur concentration declined as the grains progressed towards maturity. The
bolder grains possessed relatively higher levels of the nutrients concentration at all the aforementioned stages
of grains development as compared to smaller grains.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.